Bea Partner

PRATA MED EN EXPERT!

+46 (0)73 500 95 88

Juridisk rådgivning 395 kr!

20 minuter juridisk rådgivning

Så fungerar det

Boka juridisk rådgivning

Välj en tid som passar

Juridisk kartläggning

Vi kartlägger dina behov tillsammans

Behovsanalys

Du får förslag till nästa steg

BEA stöttar ditt företag med juridisk rådgivning

Som småföretagare påverkas du av juridiken på många olika sätt, det kan vara allt från hur ett avtal skrivs med leverantörer, kunder eller dina anställda. Kvalitativ juridisk rådgivning till ditt företag kan vara avgörande för din fortsatta framgång. Icke existerande avtal, handskakningar eller muntliga överenskommelser kan leda till förödande konsekvenser. Som företagare kan du behöva juridisk rådgivning inom flera olika områden. BEA kan hjälpa ditt företag brett inom det affärsjuridiska området.

Juridisk rådgivning för företag

BEA erbjuder juridisk hjälp för företag, där du har möjlighet att fråga en jurist och få vägledning inom aktuellt rättsområde. Vi utreder vilka möjligheter det finns att driva ärendet på juridisk väg och presenterar slutligen en behovsanalys med förslag till nästa steg.

Vad kostar juridisk rådgivning?

Som företagare kan du få juridisk rådgivning av BEA för 395 kr, där du under 20 minuter har möjlighet att diskutera ditt ärende och vilka förutsättningar som finns.

Efter rådgivningen får du förslag på upplägg framåt. BEA arbetar med affärsjuridiska tjänster till fast pris så att du utan oro kan fokusera på att driva din business vidare.

Vid återkommande eller större ärenden lönar det sig ofta att använda ett av våra företagsabonnemang. Våra juridiska företagsabonnemang är ett utmärkt sätt att få kvalitativ juridisk rådgivning till en förutsägbar kostnad. Allt för att du ska kunna fokusera på din business och minimera företagets legala risker. Med BEA som partner behöver du inte längre fundera över vem du ska kontakta när du har en juridisk fråga.

Behöver vi träffas fysiskt för den första juridiska rådgivningen?

Nej den första juridiska rådgivningen sker förslagsvis online eller över telefon. Vi vet att företagare oftast har ett hektiskt schema och vi vill att kontakten med oss ska vara så enkel som möjligt och erbjuder därför juridisk rådgivning per telefon eller online. Vid återkommande träffar är du varmt välkommen till oss på Kungsgatan 9.

Hur bokar jag juridisk rådgivning?

För att boka en juridisk rådgivning fyller du enkelt i formuläret på denna sida. Boka en tid och ställ dina juridiska frågor till en expert redan idag.

Jag vet inte vilket rättsområde jag ska välja vid bokning av juridisk rådgivning

Det är ingen fara, välj det du tror är aktuellt så löser vi resten under samtalet.

Boka juridisk rådgivning

Fyll i nedan formulär så kontaktar vi dig

För- och efternamn*
E-post*
Telefon
Välj rättsområde*
Välj rättsområde..
Datum*

Tänk på det här inför din juridiska rådgivning

laptop som anvands vid juridisk radgivning
  1. Förbered dig och tänk igenom vad du vill förmedla

Vi vet att företagare ofta har ett hektiskt schema fullt med åtaganden och tidsfrister att förhålla sig till. Detta leder emellanåt att den juridiska konsultationen blir lidande. Innan konsultationen startar är det bra om du förbereder dig genom att skriva ner de uppgifter du tror är väsentliga i ärendet, gärna i en kronologisk ordning. Det gör att du tydligare kan presentera ärendet för juristen. Många vet kanske inte riktigt hur ärendet ska hanteras framåt vilket kan göra det svårare att förbereda sig. Av erfarenhet bidrar dina förberedelser till att maximera nyttan av den juridiska rådgivningen.

  1. Du presenterar bara det som talar till din fördel

Om ärendet rör en pågående eller kommande oenighet är det mänskligt att vilja ha rätt. Detta kan tyvärr påverka hur väl vi förmår att förmedla ärendet med transparens. Vi ser att företagare allt för ofta endast lyfter det som talar till sin fördel. Detta misstag kan bli dyrt i längden. Genom att presentera all relevant information från början, ökar möjligheterna att ge korrekt juridisk hjälp. Det kan vara till synes små detaljer eller dokumenterad korrespondens som kan påverka utgången av ärendet i slutändan. Hos BEA är vi vana vid att snabbt analysera en situation och identifiera aspekter av relevans. Vi vet att det är lika viktigt att presentera argument som talar för dig som klient som att kunna möta motpartens argument. Med BEA som ditt juridiska ombud är dina intressen alltid högst på dagordningen.

  1. Tron att en första juridisk rådgivning ska lösa ärendet

Vi möter många småföretagare som kommer in med uppfattningen att en kortare juridisk konsultation ska lösa ärendet. Det första samtalet är väldigt sällan tillräckligt för att säkerställa att dina intressen blir tillgodosedda. De företagare som kontaktar oss har ofta ett behov av ytterligare juridisk rådgivning där det första samtalet är ett bra första steg. Vi vet även av erfarenhet att komplexa ärenden ofta kräver en del av dig som klient också, i vart fall initialt.

Vad kan du förvänta dig av vår juridiska rådgivning?

Det är viktigt att du som företagare förbereder dig inför din juridiska rådgivning. Du behöver visa förståelse för att komplexa ärenden kan ta tid och kan komma att kräva en viss arbetsinsats av dig. Det kan till exempel handla om att ta fram relevanta avtal, kommunikation med en anställd eller fastighetsägare med mera. Hos BEA får du kvalificerad juridisk rådgivning inom affärsjuridiken. Boka en juridisk rådgivning redan idag genom att fylla i formuläret. Välkommen!